Standhouders 2016


Kaldi

Of het nu gaat om losse thee, verpakte thee of de nieuwste trend chai thee. Kaldi heeft een grote keuze uit diverse heerlijke theesmaken.


Thee van Oordt

Thee van Oordt is een Nederlands theemerk dat is opgericht in Rotterdam anno 1834. Na al die jaren streeft Thee van Oordt nog steeds naar één ding; iedereen de kwaliteit van echte thee te laten beleven zoals het bedoeld is.


Crusio Thee

Crusio Thee is importeur en leverancier van verse theeblaadjes. Uit alle hoeken van de wereld haalt onze theesommelier Kiona tijdens of vlak na de oogst zelf vele soorten thee. Om elke dag de lekkerste thee te zetten moeten we samenwerken. Theeboeren, inkopers, theezetters en theedrinkers.


Brita

Brita is toonaangevend als het gaat om wateroptimalisatie. Ze zullen tijdens het Dutch Tea Festival alle stands voorzien van gezuiverd water op de beste kwaliteit voor thee.


Thee van Sander

Om ervoor te zorgen dat u de lekkerste Chinese thee kunt kopen, reist Sander Kriek zelf naar China om de thee te importeren. Bij Thee van Sander vindt u de beste thee uit China!


TwisTea

Kwaliteitsthee serveren in de horeca of thuis? TwisTea maakt het mogelijk! Met een unieke manier van serveren, geven ze letterlijk en figuurlijk een nieuwe draai aan thee.


KoffieTCacao

Koffie, thee en cacao horen bij elkaar. KoffieTCacao schrijft met veel passie en liefde over deze drie prachtige producten.


Kizuna

Kizuna is gespecialiseerd in thee, Japanse thee in het bijzonder. Geïnspireerd door de kracht van thee die mensen met elkaar verbind. Kizuna deelt kennis, creeërt en inspireert.


Black Rebel

Black Rebel is een nieuw high-end koffiemerk waar je je kopje thee even kan omruilen voor een heerlijke kop koffie.


Chalo

Chalo’s Hug in a Mug. Op een laagdrempelige, funky manier wil Chalo mensen inspireren om gezonde ingrediënten te nuttigen en recepten uit andere culturen en klimaten te ontdekken.


Hotsoup.nl

Wij bieden een ruim assortiment aan losse thee en geven zoveel mogelijk informatie over de achtergrond van de thee voor een kieskeurig en onderzoekend publiek. We verkopen losse thee voor als je op zoek bent naar het perfecte kopje thee.


Yogi Tea

De theeën van Yogi Tea bestaan uit verrassende theemelanges die met zorg zijn samengesteld. Yogi Tea is geinspireerd op de Ayurvedische levenswijze, waarin zintuigelijk genot en balans de belangrijkste pijlers zijn.


Essentials Tea

Essentials Tea staat voor hoogwaardige kwaliteitsthee in zowel product als beleving. Al onze producten zijn biologisch en duurzaam geteeld.


Global Tea Brands

Traditioneel vakmanschap en hedendaags design. Door Samadoyo gecombineerd om de mooiste theeglazen, potten en accessoires te ontwikkelen voor het zetten van de perfecte thee en het creëren van een ultieme thee beleving.


Bij Babette

Sarah Hawkin besloot haar hart te volgen en opende Babette’s Tearoom. Hier serveert zij een traditionele High Tea, met eigen blend theeën, cakes en scones.

 


Or Tea?

BaSIS Home heeft het agentschap van het merk Or Tea? in handen. We vinden het een voorrecht om de mooiste producten voor jullie te spotten. Or Tea? gebruikt enkel premium organische thee afkomstig van de meest gerenomeerde theevelden uit China.


Deli Manger

Vis en thee, is dit een combinatie? Jazeker! Monique van Vianen is een gepassioneerde food professional die de beste vis in blik presenteert met de juiste thee.


Tea Adventure

Gevestigd in China en met maar een kleine voorraad, bestel je bij Tea Adventure topkwaliteit thee. Ze zijn constant op zoek naar de beste en meest natuurlijke thee om te versturen naar liefhebbers in Nederland en Amerika.


Honeyspoon

Honing in de thee is lekker én populair. En u maakt het bijzonder met de nieuwe Honey Spoon: een lepeltje en cupje ineen. Dat is handig, hygiënisch en uniek. Gaat u voor de Perfect Serve? Verras uw gasten dan eens met een lepeltje onderscheidend vermogen bij de thee.


Lemon Poppy

“Caj Mali”, wat je uitspreekt als ‘ts-jai-mali’, is Albanees voor “bergenthee”. Dit is een prachtige kruidenthee die al duizenden jaren gebruikt wordt vanwege zijn gezonde eigenschappen.

 


Teahouse Exclusives

TE (Teahouse Exclusives) heeft al meer dan 130 jaar ervaring met de ambacht van thee en staat voor passie en traditie. Tea lover, expert, fijnproever of drink je graag biologische thee? Met de vier verschillende TE theelijnen is er voor iedereen een perfecte theesoort! In de webshop vind je naast de verschillende theelijnen ook 1883 Routin siropen, ice tea makers en mooie recepten.


De Wijnfiets
Klaar met alle thee en toe aan iets sterkers? Bij de wijnfiets haal je heerlijke wijn, op perfecte temperatuur geserveerd uit de mobiele wijnbar. Klinkt fijn, of niet?

The Highfive Company
The Highfive Company (Import – Groothandel – Webshop) brengt je Bean to Bar chocolade van Amerikaanse makers. Ambachtelijk gemaakt (soms zelfs micro-productie), biologisch en op basis van Direct Trade verkregen. ‘Bold & Fine Flavor’ chocolade voor iedereen. Let’s Raise the Bar!

Amazing Teas
Kennis maken met losse thee is zoals op een unieke reis gaan, het ontdekken van je lievelingsthee doe je bij Amazing Teas.

Theeduif
Theeduif biedt handgemaakte kaarten aan voor diverse gelegenheden. Om de beleving te vergroten is de kaart voorzien van een biologische thee van het merk LØV Organic. Theeduif wilt mensen stimuleren om meer tijd voor elkaar te nemen, door te laten weten dat ze aan elkaar denken. Kom je op de theemarkt ook een kaartje sturen?

ITC Academy

International Tea and Coffee Academy geeft al meer dan tien jaar trainingen en advies op het gebied van koffie en thee. Zij zijn dan ook onmisbaar op het Dutch Tea Festival, en zullen de bezoekers met veel liefde en passie meer leren over thee.


Theemuze

Mooi, uniek en stuk voor stuk handgemaakt theekeramiek kan de pure en fijne smaken van kwaliteitsvolle thee, mits goed gezet, heerlijk tot zijn recht laten komen of is het andersom? Theesommelier en pottenbakster Iris Weichler van THEEmuze wil theeliefhebbers tegemoetkomen door hen een intense theebeleving en een feest voor de zintuigen te bieden.


Chocoladebikkels

Uniek en ongewoon lekker. Tweekleurige Chocoladebikkels, gemaakt van kwaliteitschocolade en natuurlijke aroma’s. De perfecte balans tussen de chocolade en de aroma’s zorgt voor een unieke smaakbeleving, voor jong en oud.


Mevrouw Cha

Theespecialist Linda Appelman selecteert sinds 2012 pure kwalitatieve thee, ze koopt deze direct in bij de boeren die ze heeft bezocht tijdens verschillende theereizen. Kies voor losse en verse thee. Kies voor thee geselecteerd door Mevrouw Cha!


Cupkes

Doe eens wat vaker iets voor jezelf. Gewoon omdat jij het leuk vindt. Omdat jij er blij van wordt. CUPKES. Een cadeautje voor jezelf!


InfiniTea

InfiniTea staat voor een oneindige goede kop biologische en gezonde Oosterse thee. Oosterse thee is een van de meest pure en gezonde drankjes die je maar kan vinden. Ze bieden pure en hippe T-blends voor bij het eten, als tussendoortje, als iced tea of als een relatiegeschenk. Laat u dus verrassen door de specialiteiten van InfiniTea door te kijken, ruiken en proeven. “Be healthy starts with drink healthy”Ook standhouder worden?

Het Dutch Tea Festival is de beurs voor professionals in de theebranche en theeliefhebbers. LEUT SLURP EN PROEF is wat de bezoeker bij DeFabrique in Utrecht komt doen. Daar moet je als theeleverancier of aanverwant producent bij zijn! Vraag meer info aan >>