Entertainment

Benieuwd naar de muziek op het fesTEAval?

Kijk hier wie er vorig jaar bij waren!

Flemming

De 20-jarige Flemming Viguurs komt uit Vught. Vanaf zijn zestiende schrijft hij eigen nummers en heeft hij op veel mooie plekken mogen spelen. Met zijn eigen songs is hij in het elftal van Giels Talentenjacht beland en heeft hij met het elftal in een uitverkocht Paradiso opgetreden. Hiernaast heeft Flemming ook op festivals als Pinkpop, Eurosonic Noorderslag en Festyland gespeeld.

Flemming treedt op van 16.00 tot 16.45 uur.

Naomi Snell

Naomi Manuela Snell (19 juli 1995) is een Nederlands singer-songwriter en multi-instrumentalist. Haar nummers zijn pop-achtig en hebben een soul en jazzy karakter waardoor haar muziek dynamisch klinkt. Dankzij Giel’s Talentenjacht stond ze op diverse festivals en was ze meerdere malen live te horen op radio 3fm. 4 maart heeft ze haar nieuwe single ‘Soon Enough’ uitgebracht. Zondag kan je haar horen tussen 11.00 en 11.45 uur. 

Naomi Snell treedt op van 11.00 tot 11.45 uur.

Joe Buck

Door country-popsongs die je niet van Nederlandse bodem verwacht, zou je denken dat de 21-jarige Joe Buck uit Nashville komt. In 2016 was de Zeeuwse singer-songwriter één van de elf winnaars van Giels Talentenjacht. In november schreef hij een song met The Common Linnets, die hij daarna ook met hen speelde voor een uitverkocht Paradiso. Joe’s country-pop blijkt in de smaak te vallen bij het publiek; zo is hij dit jaar openingsact voor Hunter Hayes en Maren Morris. Joe Buck is zondag 28 mei te zien van 12.30 tot 13.15 uur. 

Joe Buck treedt op van 12.35 tot 13.20 uur.


Maya Shanti

De 20-jarige singer-songwriter Maya Shanti begon op 7-jarige leeftijd in een salsaband op de muziekschool Amsterdam. Maya volgde vooropleidingen zoals Conservatorium Dutch School of Popular Music en De Toneelmeester.
Maya Shanti zat bij de laatste 11 van Giels Talentenjacht en trad met hen op 15 november 2016 op in een uitverkochte Paradiso. Daar zong zij een duet met Niels Geusebroek en daarna trad ze op in clubs zoals Rotown, Cacaofabriek, De Spot en op festivals als Mundial, DeBeschaving, Good Vibes en Noorderslag 2017. 

Maya Shanti treedt op van 14.00 tot 14.45 uur.


Gabbi Lieve

Gabbi Lieve is zangeres en songwriter. Met haar bijzondere stem bezingt ze het leven met een frisse blik. Haar eerste EP ‘Hide and Seek’ verscheen eind 2014. Gabbi Lieve is één van de On Stage talenten van 3FM-dj Giel Beelen. Ze trad o.a. op bij het 3FM programma Eva & Giel, De Ochtendshow van Giel Beelen, RTL Late Night, De Wereld Draait Door, Bevrijdingspop Haarlem, Festival de Beschaving, Mundial, Festival Share A Perfect Day en Eurosonic/Noorderslag. 
Begin 2017 was de release van de single ‘Sweet Child’; een samenwerking met de in de US wonende Nederlandse DJ Alex Cruz. De single heeft inmiddels al 1.000.000+ streams op Spotify. 

Gabbi Lieve treedt op van 15.00 tot 15.45 uur.


Philippine Corporaal

Philippine is een 18-jarige singer-songwriter die vorig jaar mee heeft gedaan aan Giel’s Talentenjacht en in de Top 25 is gekomen. Ze speelt piano en gitaar, schrijft veel eigen nummers en wil volgend jaar naar het conservatorium of de rockacademie.

Philippine Corporaal treedt op van 10.00 tot 10.45 uur.


Heren van de thee

Heren van de thee is een gelegenheidsformatie bestaande uit Arnoud Francken en Marcel Vogel, oprichters en eigenaren van Axxent Masters in Tea, en Nol Havens, o.a. bekend als zanger van VOF de Kunst. Zij lanceren tijdens het Dutch Tea Festival hun lied ‘Ik drink thee’, een knipoog naar het kopje koffie van VOF de Kunst, waar Nol in de jaren tachtig mee doorbrak. Deze track is samen met Nol door Arnoud op piano en Marcel op slag/solo gitaar ingespeeld en ingezongen in Studio Cube in Rossum. Het lied begint met het kenmerkende geluid van een theemachine.

‘Tis lekker in je eentje en gezellig met z’n twee, dus drink maar met ons mee….. Ik drink thee!’

De Heren van de thee treden op om 12.00, 13.25 en om 16.50 uur.